Twan

Beste allemaal. Middels dit korte schrijven wil ik mij aan jullie voorstellen.
In 1966 ben ik in Uden geboren als een braaf katholiek menneke. In 1971 is ons gezin in het bijzonder fraaie Baarlo gaan wonen.
In 1984 ben ik bij de marine gegaan als beroepsmilitair en heb in daar veel van de wereld mogen zien en heb daar ook een goede technische opleiding genoten.
In die periode heb ik in 1986 Lisette leren kennen. Wij zijn in 1988 getrouwd en hebben enkele jaren in Anna-Paulowna gewoond. In Den Helder en Anna-Paulowna zijn onze oudste 2 kinderen geboren, Vicky en Kay. In 1993 zijn we terug naar Baarlo verhuisd omdat ik het gezinsleven boven de marine stelde. Terug in Baarlo is ons 3de kindje geboren, Beau.
Vlak na die periode is Lisette tot geloof gekomen, dit wekte mijn interesse op voor het geloof en in 2000 heb ik de Heer in mijn leven aangenomen.
In mijn geloofsperiode tot heden heb ik samen met mijn gezin aan het opstarten van diverse projecten meegeholpen in de regio: Maaskerk 2.0 en Leef van het Leger des Heils Venlo.
Sinds enkele jaren zijn wij terug op onze plek bij de Bijbelgemeente, waar ik met veel plezier mag dienen als raadslid en oudste.

0