Muziek

Erwin Hoi, ik ben Erwin en speel piano en drums. Samen met vrouw Michelle zijn we trotse ouders van onze kids, Elia, Isaac en Aäron.
Mijn grootste passie is de Here Jezus en het is een voorrecht om Hem te mogen dienen doormiddel van de muziek en de gemeente te mogen leiden in de aanbidding. Muziek is een van de mooiste manieren om je hart open te stellen en je liefde te uiten.
Een groot voorbeeld voor mij is Koning David. Zijn leven was vol strijd en gevaar en bevond zich vaak in een dal van diepe duisternis. Maar ondanks alles was zijn mond vol van lofprijzing voor de Here, dag en nacht!
Mijn dooplied (518) Heer, U bent altijd bij mij – Marcel Zimmer is gebaseerd op psalm 139, een van mij favoriete liederen.
Anieck Mijn naam is Anieck Engelen. Ik kom al sinds kleins af aan in de Bijbelgemeente.
Toen ik 8 jaar was ben ik begonnen met piano spelen. Een aantal jaar geleden ben ik als hobby ook begonnen met cajon te spelen. Daarnaast probeer ik ook steeds nieuwe instrumenten uit, zoals gitaar, ukelele en harp.
Sinds een aantal jaar speel ik mee in de band, dit doe ik met heel veel plezier. Ik wissel hierbij af met piano en cajon. Ook zing ik de tweede stem mee. Ik vind het geweldig om samen met zo’n lieve mensen God te mogen eren door middel van muziek, wat mijn grote passie is.
Linda Ik ben Linda de la Bretoniëre, geboren op een mooie lentedag in 1968.
In het dagelijks leven werk ik in een zorginstelling voor ouderen.
In 1998 ben ik in de bijbelgemeente gekomen en dien de Heer al van kleins af aan.
Muziek (zang) is mijn grootste passie om dat tot uiting te brengen en mocht dit jarenlang met veel plezier in deze gemeente doen.
In 2012 ben ik wegens omstandigheden een aantal jaar afwezig geweest, totdat de Heer mij naar de Bijbelgemeente terugbracht.
Sinds enkele maanden mag ik weer deel uitmaken van dit mooie groepje mensen die, net als ik, het prachtig vinden om God te dienen met onze gaven en talenten.
Wat een eer om dit te mogen doen!
0