Peter

Ik ben Peter Cuijpers, geboren in 1955 en al 46 jaar gelukkig getrouwd met Yvon. Gezegend met een zoon, een dochter en vier kleinkinderen mogen we ons gelukkig prijzen.
Van huis uit was ik niet praktiserend Rooms-katholiek. Na een zoektocht van enkele jaren heb ik mij bekeerd. Na mijn bekering heeft de Heer ons geleid naar de Vergadering van Gelovigen in Eindhoven, waar ik in 1980 ben gedoopt. Uiteindelijk zijn we van Eindhoven overgestapt naar de Vergadering in Brunssum, en de laatste twintig jaar was de Vergadering Nuenen onze thuisgemeente.
Op een leeftijd van 65 jaar was voor mij het moment aangebroken om eens pas op de plaats te maken en met de Heer in gesprek te gaan. Hoe verder? Een nieuwe uitdaging aangaan of mijn jaren slijten in een gemeente die sterk was vergrijsd en steeds kleiner werd? Het antwoord is bekend: de Heer heeft ons zo’n drie jaar geleden geleid naar de Bijbelgemeente in Venlo/Steyl. Een totaal andere gemeente, en dat was even wennen.
Ik heb het vertrouwen gekregen van deze gemeente om deel uit te maken van het oudstenteam. Er liggen op verschillende vlakken voor mij uitdagingen, maar één daarvan is dat alle legen stoelen bezet moeten worden, en daar begint het aardig op te lijken!

0