Chris

Ik ben Christian Hermans en ben geboren in de zomer van 1988 in Blerick en daar ben ik ook opgegroeid. Bij ons thuis stond geloof niet centraal. Natuurlijk heb ik ook als zoveel anderen de communie gedaan en later dan ook het vormsel. Voornamelijk vanwege de cadeau’s. 😉 Zoals vele was mijn 2de huis het café in mijn jeugdige jaren, daar heb ik heel wat uurtjes volgemaakt met natuurlijk ranja drinken 😉. Op een gegeven moment heb ik daar toen mijn toenmalige vriendin leren kennen. Zij ging ook naar het café maar stond iedere zondag weer vroeg op om uiteindelijk naar de kerk te gaan. Dit kon er bij mij niet in, hoezo zondag naar de kerk als je ook lekker kunt blijven liggen in je warme bed om je roes uit te slapen? Op een gegeven moment had ik zoiets van, ik ga een zondagmorgen mee. Ik wilde wel eens weten wat er zo belangrijk was op zondag. En zo geschiede, zaterdag avond tot laat in de uurtjes ranja drinken en toen vroeg opstaan om naar de kerk te gaan. Er ging een wereld voor mij open, ik werd er warm en hartelijk ontvangen door iedereen terwijl ik die mensen helemaal niet kende. Dit was ik helemaal niet gewend! Na afloop van de dienst zijn we nog even blijven plakken en heb ik met verschillende mensen gesproken over het geloof en hoe ik daarin stond. Eerlijk gezegd heb ik daar eigenlijk nooit bij stil gestaan…. Het geloof…. Maar mijn interesse was gewekt en heb mijn zondag roesje uitslapen vervangen door naar de kerk te gaan. Uiteindelijk heb ik verschillende studies gedaan (zoals de starters studie en de doopstudie) Toen was eindelijk het moment aangebroken en ben ik in 2009 gedoopt.
Nu Aangekomen in de tegenwoordige tijd (anders wordt het verhaal te lang voor de webmaster) ben ik getrouwd met een super lieve aardige en vooral geduldige vrouw. (Vooral dat laatste is een mooie eigenschap en nodig met mij). We hebben 2 prachtige dochters. Ondertussen ben ik Diaken in onze gemeente en dien ik de gemeente vanuit mijn hart. Niets is zo mooi om de gemeente te zien blijven groeien, en zien dat er steeds meer mensen onze zaal vullen. Je zult mij vaker als voordienst leider zien, achter het geluid of op de creche. Ook zie je me vaker met een camera rondrennen als een kip zonder kop, dit zodat de webmaster veel foto’s heeft om op de site te plaatsen. Al met al zul je me veel zien in de gemeente en ik hoop jullie ook te mogen ontmoeten in onze samenkomst!
Ps. Mochten jullie nu meer van mijn levensverhaal willen weten kunnen jullie het mij altijd vragen. (Misschien onder het genot van een lekker glaasje ranja 😉)

0